Szállítási feltételek 

A megrendeléseket Magyarország területére házhoz szállítjuk a megrendelés során megadott címre vagy postapontra küldjük, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül. Házhozszállítás esetén munkanapokon 8-16 óra közötti időintervallumban. Postapontra szállítás esetén az MPL Futárszolgálat emailben értesíti a Vásárlót csomagjának megérkezéséről. A Vásárlónak 10 napja van arra, hogy a csomagot a postapontról felvegye. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

Amennyiben az előre egyeztetett időpontban a Vevő a terméket nem veszi át, akkor a sikertelen és az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli.

Külön csomagolási költséget nem számolunk fel.

Ha a kiválasztott termékekből összeállította kosarának végleges tartalmát, akkor a program automatikusan felkínálja a lehetséges átvételi- és szállítási- valamint fizetési lehetőségeket.

Személyes átvételre egyelőre nincs lehetőség.

--

MPL - Házhozszállítás - garantált 2 munkanapos szállítással (MPL futár):

Önnek lehetősége van a megrendelését kényelmesen otthonában átvenni. A szállítási díjak utánvétes fizetés esetén sem változnak.

A szállítás díja :

2 kg-ig 1.190 Ft/csomag (Bruttó áfás ár)

--

MPL - Postán maradó - MOL postapontra - Csomagautomatába - garantált 2 munkanapos szállítással (MPL futár):

Önnek lehetősége van a megrendelését a választott postaponton 10 napon belül átvenni. A szállítási díjak utánvétes illetve webáruházunkban történő PayU fizetés esetén különbözőek.

A szállítás díja :

2 kg-ig webáruházunkban Simple fizetéssel 590 Ft/csomag (Bruttó áfás ár)

2 kg-ig utánvéttel 890 Ft/csomag (Bruttó áfás ár)

--

20.000,- Ft feletti vásárlás esetén - a fizetési módtól függetlenül - garantált 2 munkanapos szállítással: ingyenes (MPL futár)

--

Fizetés: A rendelése ellenértékét kifizetheti az áru átvételekor készpénzben külön díj felszámítása nélkül, átutalhatja a visszaigazolásban megadott bankszámla számra vagy rendezheti a megrendeléskor online bankkártyás fizetéssel. A fizetési lehetőségekről bővebben a kertmuvesz.hu/fizetési-modok menüpontban tájékozódhat.

Házhoz szállítás esetén kérjük, pontos összeget készítsen elő, mert nem minden esetben van lehetőség nagy címletből visszaadni.

Szállítási határidő: raktári termékek esetén a megrendelés visszaigazolásától számított 2-5 munkanap, nem raktári termékek esetén a visszaigazolás alapján

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!